Partners

Stichting OBAKOM organiseert voor uw school geheel verzorgde kunstdagen op maat voor alle klassen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw leerlingen leuk vinden.
 
Zo werken wij o.a. samen met:
 

Philharmonie Keulen:

Deze schitterende concertzaal ligt op een uur rijden van Heerlen. Het uitgebreide aanbod van concerten sluit precies aan bij de examenprogramma's voor de kunstvakken. Een concertbezoek aan de Philharmonie is uitstekend te combineren met een bezoek aan de Dom en een van de vele mooie musea die Keulen heeft. Als u tijdig via ons reserveert, bent u gegarandeerd van de mooiste plaatsen voor een nog mooier tarief. 

 
Een schitterend programma op een korte afstand van Limburg.
 
Leer saxofoon spelen in een uur tijd. U gelooft het niet maar het is echt mogelijk. Hein Peijnenburg komt met 32 saxofoons naar uw locatie en een uur later spelen de leerlingen al hun eerste lied.
 
Wouter Gulikers neemt u mee naar de wereld van de film. Een film zonder geluid is vandaag de dag ondenkbaar. Wouter laat uw leerlingen ervaren hoe moeilijk het is om de juiste geluiden bij de film te krijgen.
 
 
Een excursie begint pas echt zorgeloos als u er zeker van bent dat u tijdig en veilig vervoerd wordt. Als u gebruik maakt van onze geheel verzorgde excursies, zit de busprijs bij de entreekaartjes inbegrepen.